Merhaba

Merhaba

Uzun zamandır aklımda olan ancak nereden ve nasıl başlayacağım kaygısıyla sürekli ertelediğim bir şeydi blog sahibi olmak. Hayatıma instagramın girmesiyle de bu fikirden iyice uzaklaşmıştım. Çünkü orada paylaşım yapmak yeterli gibiydi. Derken Gönenç’ in varlığını öğrenmemle birlikte diğer anne adaylarının ve annelerin paylaşımları, yorumları,deneyimleri benim için oldukça anlamlı olmaya başladı. Bu dönemde instagram hesapları ve bloglarla fazlasıyla içli dışlı oldum ve hala olmaya devam ediyorum. Ardından hesabımdaki paylaşımlara olan ilgininiz, merak ettikleriniz,karşılıklı sorularımız,sohbetlerimiz,fikir alışverişlerimiz geldi.Hal böyleyken sadece okuyucu olmak yerine belki ben de başka annelere yardımcı olabilirim ümidiyle bu yola çıkmaya karar verdim. Bu yolda sizleri de yanımda görmeyi çok isterim. İlginizi,öneri,eleştiri,soru ve yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen. Henüz minicik olan bloğumu elele verip birlikte büyütmek dileğiyle..

Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

4 Yorum
  1. Gebbepinar

    Hoş geldin Pınarcım,hakkımda kısmına bayıldım, çok tatlı anlatmışsın kendini ?

  2. Emine Polat

    Hayırlı olsun çok çok beğendim geç bile kaldın? hem günlük gibi olsun.mesela Gönenç’in günlük ek gıdaya başladığımdan beri yedirdiklerini yazarsan Serkan’da rahat etmiş olurum? çünkü her çocuk ayrı bir tecrübe.günlük olarak yazmayınca da zamanla unutuluyor?

  3. Fatma

    Merhaba sizi tesadüfen gördüm, çok güzel paylaştıklarınız,ve benim oğlumda 28 Mart doğumlu o yüzden sizi daha sıkı takip edicem ek gıda konusunda çok faydalanacağımı düşünüyorum şimdiden teşekkürler

    1. Pınar

      Çok teşekkür ederim 🙂

E-posta adresiniz yorumunuzda yayınlanmayacaktır.